Članak

FACEBOOK, TWITTER

MREŽE Karić iznad prljavog i zaraslog korita Miljacke nastavlja odgovorno(!?), Čengić završio u smeću!

(Patria) - Predizborna kampanja je uveliko uzela maha. Osim plakata s kojih političari šalju poruke biračima, interesantno je i na društvenim mrežama.
Tako Je moguće pronaći interesantne poruke koje birači šalju političarima.

Danas su u fokusu Benjamina Karić, gradonačelnica Sarajeva i kandidatkinja Trojke za načelnicu Novog Sarajeva, kAo i Irfan Čengić, načelnik Starog Grada i kandidat za novi mandat.

Karić je veliki plakat postavila iznad korita Miljacke, a korisnici društvenih mreža osebujno su komentirali ovaj politički potez.



“Poput ovog plakata, gdje iznad prljavog i zaraslog korita rijeke Miljacke, inače direktne nadležnosti Grada Sarajeva, razvučenog osmijeha poručuje da nastavlja odgovorno. Šta nastavlja? Kupovati stanove, mijenjati CIPS, dijeliti baklave, praviti kasabu od grada?”, pitaju se na društvenim mrežama gražani.
“Da bez imalo stida staviš sliku iznad korita Miljacke, planirala si za Severinu 800.000 KM, zar se nije moglo napraviti da se korito očisti”, komentar je s Facebooka.

Na Twitteru gdje je ova fotografija također viralna jedan korisnik ističe da je smrad iz Miljacke nesnosan, i da je šteta što 'ovako fotošopirana ne može uživati' dok nudi slogan 'Nastavljamo odgovorno'.

„Gdje nastavljate, nećete stati dok nas pacovi ne pojedu i trava ne prekrije“, navodi se na Twitteru.

Irfana Čengića, pronašli su danas na smeću, tačnije njegove predizborne materijale.



„Jedan od primjera koliki je uticaj na birače ovaj štampani materijal. Šteta para, šteta drveća, šteta po životnu sredinu“.




#aktuelno #BenjaminaKarić #DruštveneMreže #GradonačelnicaSarajeva #IrfanČengić #Miljacka #NačelnikStrogGrada #NovoSarajevo #Politika #PredizbornaKampanja #Trojka