Članak

UBICA I POMAGAČI

Četiri osobe uhapšene zbog ubistva policijskog službenika u Bijeljini

(Patria) - Lice čiji su inicijali N.K. iz Brčkog uhapšeno je zbog sumnje da je ubilo policijskog službenika u Bijeljini, te još tri lica koja su osumnjičena da su bili njegovi pomagači, saopšteno je iz bijeljinskog Okružnog javnog tužilaštva.

Iz tužilaštva su naveli da je ispred ugostiteljskog objekta Džil u Bijeljini noćas iz vatrenog oružja ubijen policijski službenik čiji su inicijali N.M.

"Zbog sumnje da je počinio krivično djelo teško ubistvo lišen je slobode izvršilac navedenog krivičnog djela čiji su inicijali N.K. iz Brčkog, kao i tri osumnjičena lica D.S, B.S. i D.Š. zbog sumnje da su preduzimali radnje kao pomagači u izvršenju krivičnog djela", navode iz Tužilaštva.

U saopštenju se dodaje da se ubistvo dogodilo u 23.57 časova u Ulici Meše Selimovića.

Policija je izvršila uviđaj u prisustvu dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini i preduzimaju se sve potrebne istražne mjere i radnje.

Mediji su objavili da je uhapšeni za ubistvo policijskog službenika Nikola Kokanović, sin narodnog poslanika Zorana Kokanovića. Njegov sin je i ranije imao problema sa zakonom i osuđivan je.

#Bijeljina #NikolaKokanović #ubistvo #CrnaHronika