Članak

DŽAFERAGIĆ SREBRENI

'Brotherhood' ostvario zapažene rezultate na IBJJF Jiu-Jitsu No Gi prvenstvu

(Patria) - Članovi kluba brazilske jiu-jitse "Brotherhood" ostvarili su zapažen uspjeh na Evropskom IBJJF Jiu-Jitsu No Gi Prvenstvu 2024, koje se održalo od 17. do 20. oktobra u Lidu di Ostiji, Italija. Takmičenje je okupilo najbolje borce iz cijele Evrope, a takmičari "Brotherhooda" su se ponovo istaknuli svojom borbenošću i tehnikom.

Danis Džaferagić, osvojio je drugo mjesto u kategoriji plavih pojaseva "Juvenile 2 Light Feather." Faris Džuho je također imao impresivan nastup, osvojivši treće mjesto u kategoriji ljubičastih pojaseva "Super Heavy," kao i treće mjesto u otvorenoj kategoriji. U kategoriji smeđih pojaseva, Belmir Ahmespahić je zauzeo treće mjesto u kategoriji "Super Heavy," dok je Namik Alibašić osvojio treće mjesto u kategoriji "Ultra Heavy." Jasmin Kešmer je nastupio u kategoriji Master 1 smeđi pojas, gdje je također osvojio treće mjesto.

Ovi rezultati predstavljaju još jedan veliki uspjeh za klub "Brotherhood," koji se i dalje pozicionira kao jedan od vodećih jiu-jitsu klubova u regiji, s fokusom na kontinuirani rad, predanost i vrhunske rezultate na evropskoj sceni.

#sport #Italy #LidoDiOstija #IBJJF2024 #JiuJitsu #Brotherhood #DanisDžaferagić #FarisDžuho #BelmirAhmespahić #NamikAlibašić #JasminKešmer
', 'auto'); ga1('send', 'pageview'); console.log('analytics', '');