Članak

NEDORASTAO FUNKCIJI

Amaterizam i površnost Trojkinog kandidata za načelnika Općine Novi Grad

Ovakva neprofesionalnost sigurno da će ostaviti građane zbunjenima i frustriranim, jer je jasno da je informisanje o lokaciji iznimno važno za prisustvo građana ovom skupu.

(Patria) - Mirza Selimbegović, Trojkin kandidat za načelnika najmnogoljudnije općine u BiH - općine Novi Grad, skoro da nije ni započeo izbornu kampanju a već pokazuje propuste u odgovornosti prema radu kojima potvrđuje sumnje građana da nije dorastao ovako ozbiljnoj poziciji.

Selimbegović je obznanio vrijeme izbornog skupa, ali nije precizirao datum njegovog održavanja. Tek je naknadno naveo da se radi o 7. septembru.

Ovakva površnost pristupa radu pokazuje apsolutnu neprofesionalnost jedne ozbiljne kandidature, pogotovo kada se radi o poziciji u kojoj Mirza Selimbegović treba da bude prvi čovjek i servis građanima u općini sa oko 140.000 stanovnika.

Ovakva neprofesionalnost sigurno da će ostaviti građane zbunjenima i frustriranim, jer je jasno da je informisanje o tačnom datumu održavanja iznimno važno za prisustvo građana samom skupu.

Pogotovo ako se zna i to da je jedini protivkandidat trenutnom načelniku Semiru Efendiću, koji je po svim dosadašnjim parametrima rada najbolji načelnik u Bosni i Hercegovini.

Ovakav amaterski pristup komunikaciji sa građanima i javnim mnijenjem ukazuje na neozbiljnost i nedostatak odgovornosti u radu Trojkinog kandidata, što će zasigurno uticati na povjerenje birača u njegovu sposobnost vođenja najmnogoljudnije općine u državi.

#Izbori2024 #kandidat #MirzaSelimbegović #trojka