Članak

NOVI TRAILER ZA DUNU

Drugi dio je pregledan četiri miliona puta za 12 sati

Trejler je pun akcionih scena bitke između Fremena i vojske zle porodice Harkonen.

Trejler se fokusira na Čanija i Pola Atreidesa

(Patria) - Warner Bros Pictures je objavio novi trejler za Dune: Part Two, u režiji Denisa Vilneva.

Pregledan jr više od četiri miliona puta za 12 sati, a fanovi su oduševljeni.

Trejler se fokusira na Čanija i Pola Atreidesa, koje igraju Zendaja i Timoti Šalamet. Čeni i Pol upoznali su se u prethodnom nastavku, kada su se Pol i njegova majka Džesika, koju igra Rebeka Ferguson, pridružili Fremenima na planeti Arakis.



U trejleru vidimo kako se poznanstvo između Pola i Čani brzo pretvara u ljubav, a Fremeni, koji u početku nerado prihvataju Pola, mijenjaju mišljenje o njemu nakon što uspije da zajaše džinovskog pješčanog crva.

Trejler je pun akcionih scena bitke između Fremena i vojske zle porodice Harkonen. Još jednom možemo da vidimo barona Harkonena, patrijarha porodice, koga igra Stelan Skarsgard, i njegovog nećaka i naslednika Fejda-Rauta Harkonena, koga igra Ostin Batler.

U posljednjem trejleru upoznali smo princezu Irulan koju igra Florens Pju, a sada se prvi put pojavljuje car Šadam IV, koga igra oskarovac Kristofer Voken.

#ChristopherWalken #DenisVilleneuve #DunePartTwo #FlorencePugh #HarkonenFamily #RebeccaFerguson #SandWorm #TimothéeChalamet #WarnerBros #Zendaya #magazin1

Super, že lep čas čakam na nadaljevanje.