Članak

CRNA GORA

Policija i dalje traga za ubicom brata i sestre u Bijelom Polju

(Patria) - Brat i sestra Milanka i Jovan Madžgalj, ubijeni su sinoć u bjelopoljskom selu Sokolac, dok je osumnjičeni za to dvostruko ubistvo i dalje u bjekstvu. Iz policije poručuju da su na terenu sve raspoložive jedinice, a građane pozivaju na oprez. Prema nezvaničnim saznanjima CdM-a osumnjičeni za ovaj zločin je višestruki povratnik Alija Balijagić.

Takođe, prema nezvaničnim informacijama osumnjičeni je juče i ručao u kući u koju se vratio i ubio brata i sestru.

Tužiteljka Ljubica Caković kazala je danas za TVCG da je sinoć oko 22 sata dežurnu tužiteljku obavijestila policija da su u mjestu Sokolac pronađena dva tijela.

“Preduzimaju se mjere i radnje od strane policije i tužilaštva. Za danas je planiran uviđaj”, kazala je za tužiteljka Ljubica Caković.

Načelnik Regionalnog centra bezbjednosti „Sjever“ Haris Đurđević rekao je za TVCG da su sve ekipe policije na terenu, pojačan je čitav sistem rada na području Vraneške doline.

Iz policije je sinoć saopšteno da su angažovane i jake policijske snage, helikopter MUP-a, kao i dronovi.

Policija apeluje na građane Bijelog Polja, naročito mještane Tomaševa, da budu oprezni, ostanu u svojim kućama i ne dozvole ulazak nepoznatim osobama.

Takođe, apelovali su na građane da bilo koju informaciju koju smatraju da može biti značajna u vezi ovog zločina prijave policiji.

Prema prvim informacijama tijela brata i sestre su nađena u kući.

Policija je identifikovala jednu osobu za koji se sumnja da bi mogao biti izvršilac ovog zločina. Neke informacije su da bi to mogao biti Bjelopoljac Alija Balijagić. Riječ je o višestrukom povratniku koji je posljednjih dana viđen u tom selu.

Policija traga za osumnjičenim Balijagićem već 15 dana zbog krađe puške.

#aktuelno #Sokolac #BijeloPolje #Alija #Milanka #Jovan #Haris #Ljubica #Tomašev #Bjelopoljac #Vraneška
', 'auto'); ga1('send', 'pageview'); console.log('analytics', '');