Članak

UBJEDLJIVA POBJEDA

Sabahudin Klisura ostaje načelnik Fojnice

Prema nezvaničnim rezultatima danas održanih lokalnih izbora, kandidat SDA Sabahudin Klisura ubjedljivo je pobijedio u trci za načelnika Općine Fojnica sa 2.380 glasova.

(Patria) - Prema nezvaničnim rezultatima danas održanih lokalnih izbora, kandidat SDA Sabahudin Klisura ubjedljivo je pobijedio u trci za načelnika Općine Fojnica sa 2.380 glasova.

Klisura, koji je obavljao funkciju načelnika i u prethodnim mandatima, ostvario je značajnu prednost u odnosu na ostale kandidate.

Drugi po broju glasova je Ramiz Meša, kandidat Stranke za BiH, koji je osvojio 1.344 glasa, dok je kandidatkinja HDZ-a Mirjana Golub osvojila 1.080 glasova.

Klisura, koji je ujedno i predsjednik Općinskog odbora SDA u Fojnici, zahvalio je svojim glasačima na podršci, naglasivši da će nastaviti raditi na razvoju općine.

- Ova pobjeda je potvrda dosadašnjih rezultata, ali i obaveza da radimo još više za našu Fojnicu. Fokus će biti na infrastrukturnim projektima, unaprjeđenju lokalne ekonomije i poboljšanju kvaliteta života naših građana - istakao je Klisura.

#Aktuelno #Fojnica #Izbori2024 #kandidat #LokalniIzbori #sabahudinklisura #SDA