Članak

KIM YEJI

U Parizu osvojila srebro, pa u svojoj Južnoj Koreji dobila filmsku ulogu

Kim Yeji, streljačica iz Južne Koreje, čije su fotografije hladnokrvnog gađanja mete na Olimpijskim igrama u Parizu obišle svijet, sada je dobila i prvu glumačku ulogu.

(Patria) - Kim Yeji, streljačica iz Južne Koreje, čije su fotografije hladnokrvnog gađanja mete na Olimpijskim igrama u Parizu obišle svijet, sada je dobila i prvu glumačku ulogu.

Južnokorejska takmičarka osvojila je srebro na takmičenju u disciplini pucanje sa 10 metara vazdušnim pištoljem za žene, ali i daleko veću popularnost na društvenim mrežama, prenosi Euronews.rs.

Kim, za koju su mnogi rekli da izgleda upravo kao lik iz akcionih filmova, glumit će ubicu u spin-off seriji "Crush", zasnovanoj na filmu "Azija", piše agencija Yonhap.

Serija istražuje priče o različitim pojedincima suočenim s rasnom mržnjom i diskriminacijom, a uloge tumače glumci iz Amerike i sedam azijskih zemalja.

Da Kim ima potencijal da postane i glumačka zvijezda ocijenio je i Elon Musk, koji je komentarisao njen video na društvenoj mreži X.

"Ona treba da bude u akcionom filmu. Ne mora da glumi", napisao je Musk.



Ova sportašica već je potpisala ugovor s agencijom za talente, kako bi uspjela da isprati sve aktivnosti za koje je tražena u svojoj domovini, a već je snimila i modne fotografije za brend "Louis Vuitton".

Kim je izjavila da je otvorena za različite aktivnosti, sve dok promovišu njen sportski angažman.

#Azija #Crush #DruštveneMreže #ElonMusk #JužnaKoreja #KimYeji #LouisVuitton #OlimpijskeIgre #Pariz #Srebro #SPORT