Članak

SAD

JET LAG Biden kaže da je 'skoro zaspao' tokom debate s Trumpom

(Patria) - Američki predsjednik Joe Biden je priznao da njegov nastup tokom predsjedničke debate prošlog četvrtka nije bio njegov najbolji, ali je za to okrivio umor od leta avionom, javio je Reuters.

Biden se suočio sa pitanjima u vezi sa njegovom kandidaturom za reizbor 2024. godine nakon prošlosedmične potresne debate, a jedan demokrata u Predstavničkom domu ga je u utorak javno pozvao da se povuče iz utrke.

Govoreći sinoć na predizbornom događaju u McLeanu u Virginiji, Biden je priznao da debata sa bivšim predsednikom Donaldom Trumpom, njegovim republikanskim rivalom, nije prošla dobro.

„Nisam imao najbolju noć, ali činjenica je da znate, nisam bio baš pametan“, rekao je Biden, govoreći na prikupljanju sredstava za kampanju bez pomoći telepromptera.

„Odlučio sam da proputujem svijet nekoliko puta, prolazeći kroz oko 100 vremenskih zona... prije... debate. Nisam poslušao moje osoblje i vratio se i zamalo sam zaspao na bini“, rekao je. „To nije izgovor, ali je objašnjenje“, dodao je.

Biden je otputovao u Francusku i Italiju na dva odvojena putovanja u razmaku od dvije sedmice prošlog mjeseca, leteći preko noći sa samita Grupe sedam u Bariju, u Italiji, kako bi se pojavio na prikupljanju sredstava s bivšim predsjednikom Barackom Obamom u Los Angelesu 15. juna prije nego što se vratio u Washington narednog dana. Zatim je proveo šest dana u Camp Davidu
pripremajući se za debatu 27. juna.

Zvaničnici Bijele kuće objasnili su Bidenovo zastajkivanje tokom debate prehladom, a Biden nije spomenuo da je bolestan tokom prikupljanja sredstava sinoć. Nova anketa Reuters/Ipsos koja je zatvorena u utorak pokazala je da svaki treći demokrata misli da bi Biden trebao okončati svoju kandidaturu za reizbor nakon debate, ali nijedan istaknuti izabrani demokrata ne stoji ništa bolje od Bidena u hipotetičkom meču protiv Trumpa.

Dvodnevna anketa pokazala je da i Trump (78) i Biden (81) imaju podršku četredeset posto registrovanih birača, što sugeriše da Biden nije izgubio tlo pod nogama od debate.

#BarackObama #CampDavid #Debate #DonaldTrump #JoeBiden #LosAngeles #McLean #Reuters #Virginia #Washington #Svijet

SPEAK WITH AN ALPHA KEY-LICENSED CRYPTO RECOVERY HACKER EXPERT

Today marks the end of the five months since I lost my US dollars to an internet scam involving cryptocurrency investments that tricked me into investing a sizable sum in exchange for a 25% weekly profit. After investing more than $196k in US dollars, it all turned out to be a scam. Reach out to the best and most reliable recovery hacker expert out there: @ALPHA KEY RECOVERY HACKER. I'm still in shock that the hacker who saved me a week ago was able to recover every coin I invested in, including my profit.


Email: [email protected]
WhatsApp: +15714122170
Signal: +18622823879
Telegram: Alpha Key Recovery
Website : https://dev-alpha-key.pantheonsite.io/

تكييف كاريير أوبتيماكس إنفرتر يمثل تطورًا مبتكرًا في عالم التبريد والتكييف. يتميز بتقنية الانفرتر المتطورة التي توفر كفاءة عالية في استهلاك الطاقة وتوفير في التكاليف. يعتمد هذا النظام على تحكم دقيق في سرعة المحرك، مما يسمح بتعديل الطاقة المستخدمة وفقًا لاحتياجات التبريد، مما يوفر أداءً متفوقًا واستهلاكًا فعالًا للطاقة. بفضل تصميمه الحديث والمواد عالية الجودة،

سعر تكييف كاريير 1.5 حصان

يوفر تكييف أوبتيماكس إنفرتر تجربة تبريد متميزة بدون ضوضاء مزعجة وتوزيع متساوٍ الهواء في الغرفة. كما يتميز بقدرته على التكيف مع التغيرات في درجات الحرارة بسرعة وكفاءة، مما يجعله خيارًا مثاليًا للمناخات المتغيرة.

سعر تكييف كاريير 2.25 حصان