Članak

PODNESENA KRIVIČNA PRIJAVA

Tivat: U potkrovlju zgrade napravio stan od 100 m2 bez dozvole

Na taj način osumnjičeni je nanio štetu budžetu Crne Gore u iznosu od oko 10.000 eura.

(Patria) - Tivatska policija podnijela je krivičnu prijavu protiv M.P. (37) zbog sumnje da je bez građevinske dozvole i dokumentacije izgradio potkrovije na zgradi i tako dobio stambeni prostor od 100 metara kvadratnih.

Na taj način osumnjičeni je nanio štetu budžetu Crne Gore u iznosu od oko 10.000 eura.

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti Jug, Odjeljenja bezbjednosti Tivat izvršili su kontrolu u mjestu Karposka i tom prilikom utvrdili da je na jednoj stambenoj gradi urađeno potkrovije bez neophodne dokumentacije i dozvole.

"U službenim prostorijama Odjeljenja bezbjednosti Tivat prikupljeno je obavještenje od M.P. (37) za kojeg je policija došla do sumnje da je bez pribavljene građevinske dozvole i dokumentacije uradio potkrovije na zgradi i tako dobio stambeni prostor od 100 m2, te na taj način pričinio štetu budžetu Crne Gore u iznosu od oko 10.000 eura", navodi se u saopštenju policije.

Po nalogu dežurnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru protiv M.P. podnesena je krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo građenje objekta bez prijave i dokumentacije za građenje.

#Tivat #CrnaGora #Region