Članak

NAKON PRESUDE

Oglasio se Novalić: Razotkrit ću strane režisere i domaće izvođače montiranog procesa, pravda pobjeđuje!

"Dragi prijatelji, hvala vam svima na ogromnoj podršci. Ne mogu svima pojedinačno odgovoriti na pozive i poruke. Strani režiseri i domaći izvođači su grubim kršenjem prava i gaženjem pravde doveli ovaj proces do kraja", naveo je Novalić.

Novalić: Pravda će pobijediti

(Patria) - Bivši premijer FBiH i aktuelni zastupnik u Predstavničkom domu Federacije Fadil Novalić obratio se nakon što je u medijima objavljena informacija o osuđujućoj pravosudnoj presudi u slučaju "Novalić i drugi".

"Dragi prijatelji, hvala vam svima na ogromnoj podršci. Ne mogu svima pojedinačno odgovoriti na pozive i poruke. Strani režiseri i domaći izvođači su grubim kršenjem prava i gaženjem pravde doveli ovaj proces do kraja", naveo je Novalić na Facebook profilu.

Dodaje da "kulminacija montiranog procesa je fabrikacija moje izjave koju je Federalna televizija sinoć izmislila a mediji koji su izvodili projekat horski prenijeli. Rekao sam da ću strukturu koja je ovaj projekat osmislila razotkriti. Narednih dana ću iznijeti sve informacije kojim raspolažem u vezi ovog montiranog procesa.
Borba će se nastaviti i pravda će pobijediti", zaključio je Novalić.

#BorbaSeNastavlja #DomaćiIzvođači #FadilNovalić #InformacijeOMontiranomProcesu #KulminacijaMontiranogProcesa #MontiraniProces #OsuđujućaPresuda #PravdaPobijediti #RazotkrivanjeStrukture #StraniRežiseri #BiH