Članak

NEMA PUNO INFORMACIJA

I dalje traje potraga za nestalim Midhatom Dedovićem, posljednji put viđen 28. novembra

(Patria) - Potraga za nestalim Midhatom Dedovićem se i dalje nastavlja, napisali su iz Gorske službe spašavanja na svojoj FB stranici.

"Danas su naši pripadnici i pripadnice pretražili širi lokalitet naselja Rajlovac i napuštene objekte, te su izvršili lijepljenje plakata sa fotografijom i opisom nestale osobe!!!! Kompletnu potragu radimo u koordinaciji sa našom Službom civilne zaštite Općine Novi Grad Sarajevo, Policijskom upravom Novi Grad Sarajevo, Odjelom za krivične prijave PU Novi Grad Sarajevo, Policijskom stanicom Reljevo kao i članovima porodice i prijateljima.

U pripravnosti su i naše kolege iz Gorske službe spašavanja Kantona Sarajevo da nam pomognu u potrazi, ali zbog slabog protoka informacija o nestaloj osobi za sada je samo stanje pripravnosti.

Važan podatak je da je nestali posjednji put viđen u naselju Boljakov Potok nedaleko od kružnog toka u izgradnji.

Ovim putem apelujemo na sve one koji nešto znaju o nestaloj osobi i okolnostima nestanka da obavijeste policiju ili na naš dežurni broj +38762112700 !!!

Svaka relevantna informacija nam je važna u cilju pronalaska nestale osobe", poručuju iz GSS-a.

Dedović je posljednji put viđen 28.11.2023. godine u 21:30 časova nedaleko od kružnog toka u izgradnji u Buljakovom Potoku.

#BoljakovPotok #DežurniBroj #GorskaSlužbaSpašavanja #MidhatDedović #NestalaOsoba #NoviGradSarajevo #PolicijskaUprava #PotragaZaNestalim #Rajlovac #Reljevo #BiH