Članak

POZVANA I POLICIJA

SDA Stari Grad: Vedran Dodik uhvaćen na djelu kako kupuje glasove za Čengića i svoju listu

Upravo su građani Moščanice uhvatili na djelu Vedrana Dodika, nosioca liste stranke Rame Isaka 'Snaga naroda', kako kupuje glasove od građana Moščanice za načelnika Irfana Čengića i za sebe i svoju listu.

(Patria) - Upravo su građani Moščanice uhvatili na djelu Vedrana Dodika, nosioca liste stranke Rame Isaka 'Snaga naroda', kako kupuje glasove od građana Moščanice za načelnika Irfana Čengića i za sebe i svoju listu.

Objavila je to na svom Facebook profilu Stranka demokratske akcije (SDA) Stari Grad Sarajevo, iz koje su istakli da su građani, nakon što su svojim očima vidjeli predmetno krivično djelo, isto zadokumentovali i odmah pozvali policiju.

"Policijski službenici PU Logavina izašli su odmah na lice mjesta, te od prijavljenih lica uzeli izjavu. Očekujemo da će policijski i pravosudni organi dovesti do kraja ovaj slučaj.

Pozivamo sve naše članove i aktiviste, ali i sve građane Starog Grada da ukoliko na terenu primijete ovakva ili slična ponašanja, ista odmah prijave policiji.

Također, trenutno je veoma niska izlaznost, stoga pozivamo sve građane da izađu na izbore i glasaju po svom izboru i svojoj savjesti", saopšteno je iz SDA Stari Grad Sarajevo.

#aktuelno #IrfanČengić #KupovinaGlasova #LokalniIzbori #OOSDAStariGrad #politika #Politika #RamoIsak #Snaganaroda