Članak

SAOPŠTENJE

SDA Centar: Na izborima podržite našu čestitu listu i Dennisa Gratza

U nedjelju je referendum građana o najneuspješnijem mandatu na lokalnom nivou u Sarajevu u posljednjih 30 godina, ali i o katastrofalnoj politici Trojke na državnom, federalnom, kantonalnim i općinskim nivoima, saopštila je SDA Centar Sarajevo.

(Patria) - U nedjelju je referendum građana o najneuspješnijem mandatu na lokalnom nivou u Sarajevu u posljednjih 30 godina, ali i o katastrofalnoj politici Trojke na državnom, federalnom, kantonalnim i općinskim nivoima, saopštila je SDA Centar Sarajevo.

"Jedini odgovor za vraćanje rada i rezultata u politiku, ali i dostojanstva građana, jeste blok koji čine SDA, DF i SBiH. Ova koalicija je zadobila povjerenje građana koji su uvidjeli da je Trojka neuspješan eksperiment s nemjerljivim štetama po naše društvo.

Stoga, pozivamo članove, glasače i simpatizere SDA, ali i sve građane Centra, da glasaju za čestitu listu SDA u Centru i ljude s integritetom koji će se odgovorno odnositi prema građanima, mandatu i amanetu koji će preuzeti.

Također, pozivamo građane da na izborima daju podršku kandidatu za načelnika Dennisu Gratzu. Dennis Gratz dolazi iz DF-a, dokazane patriotske stranke koja je partner SDA u svim borbama za našu domovinu. On je odgovoran i sposoban čovjek koji ima profesionalni i ljudski integritet dostojan glasa svih građana Centra.

Od ogromne je važnosti da u mandatu pred nama podignemo nivo političkog djelovanja i pozicioniramo najbolje kadrove u općinsko vijeće.

Zato vas, s osjećajem potpune odgovornosti, pozivamo da glasate za čistu listu SDA koja će nas učiniti nezaobilaznim faktorom u Općini Centar, da bi svojim radom pokazali da smo dostojni našeg slogana 'Promjene dolaze iz Centra'", poručili su iz SDA Centar.

#DennisGratz #Izbori2024 #LokalniIzbori #OpćinaCentar #SDA #sdacentar