Članak

VIŠE OD SPORTA

Vico Zeljković u društvu sa Viktorom Orbanom

(Patria) - Utakmici između Mađarske i Bosne i Hercegovine, prisustvao je premijer Mađarske Viktor Orban. Tokom pauze između dva poluvremena, premijer Orban je razgovarao sa predsjednikom Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine Vicom Zeljkovićem.

Prije utakmice, Zeljković je imao prijateljski ručak u Budimpešti, koji je priredio predsjednik Mađarske Sandor Canji zajedno sa najbližim saradnicima.

Zeljković se zahvalio na sjajnom dočeku i gostoprimstvu koje je doživio tokom posjete Budimpešti. O svemu se Zeljković pohvalio na društvenim mrežama.

Inače, Zeljković je sestrić Milorada Dodika, koji održava izuzetne odnose s Orbanom desničarem u EU, koji je ostao upamćen po pitanju kako će se riješiti problem dva miliona muslimana.

“Večerašnjoj utakmici između Mađarske i Bosne i Hercegovine prisustvuje i Premijer Mađarske Viktor Orban, sa kojim sam kratko porazgovarao između dva poluvremena“, poručio je putem Facebook stranice Vico Zeljković.

#BosnaIHercegovina #Budimpešta #DruštveneMreže #FacebookStranica #Mađarska #MiloradDodik #PremijerMađarske #SandorCanji #VicoZeljković #ViktorOrban #Sport