Članak

ISPLAĆENO 54.000 EURA

Objavljeni iznosi plata crnogorskih ministara

Za 37 članova Vlade Crne Gore u avgustu je iz budžeta za plate isplaćeno više od 54.000 eura, pokazuju podaci objavljeni na web stranici Vlade.

Foto: Vlada Crne Gore

(Patria) - Za 37 članova Vlade Crne Gore u avgustu je iz budžeta za plate isplaćeno više od 54.000 eura, pokazuju podaci objavljeni na web stranici Vlade.

Najveću zaradu u julu je imala zastupnica Crne Gore pred Evropskim sudom za ljudska prava Katarina Peković - 3.812 eura.

Plata crnogorskog premijera Milojka Spajića u avgustu je iznosila 1.906 eura, piše CdM.me. Generalni sekretar Vlade Dragoljub Nikolić primio je 1.608 eura.

Aleksa Bečić, potpredsjednik Vlade za sigurnost, odbranu, borbu protiv kriminala i unutrašnju politiku, u avgustu je primio 1.732 eura, koliko i Momo Koprivica, potpredsjednik Vlade za politički sistem, pravosuđe i antikorupciju.

Nik Đeljošaj, potpredsjednik Vlade za ekonomsku politiku i ministar ekonomskog razvoja primio je 1.838 eura. Branko Krvavac, šef Kabineta predsjednika Vlade, primio je 1.404 eura.

Milena Milović, savjetnica predsjednika Vlade za ekonomsku politiku primila je 1.487 eura, Milica Perišić, savjetnica predsjednika Vlade za vanjske poslove 1.478 eura, Jovana Bojović, savjetnica predsjednika Vlade i rukovoditeljka Službe za odnose sa javnošću 1.492 eura.

Savjetnik predsjednika Vlade za kulturu i mlade Vučić Ćetković primio je 1.460, a Veliša Jovanović, savjetnik predsjednika Vlade za medije 1.433 eura.

Tanja Musterović, zamjenica šefa Kabineta predsjednika Vlade primila je 1.247 eura, dok je Ana Dulović, savjetnica predsjednika Vlade za digitalne medije primila 1.487 eura.

Irena Vućić Popović, zamjenica generalnog sekretara Vlade, u avgustu je primila 1.460 eura, a Sandra Radević, savjetnica potpredsjednika Vlade za sigurnost, odbranu, borbu protiv kriminala i unutrašnju politiku 1.204 eura.

Božidar Radinović, savjetnik za digitalne medije potpredsjednika Vlade za sigurnost, odbranu, borbu protiv kriminala i unutrašnju politiku, primio je 1.179 eura, a Milica Kaluđerović, savjetnica potpredsjednika Vlade za sigurnost, odbranu, borbu protiv kriminala i unutrašnju politiku 1.199 eura.

Savjetnik potpredsjednika Vlade za politički sistem, pravosuđe i antikorupciju Milan M. Popović primio je 1.495 eura, a Edin Kraja, savjetnik potpredsjednika Vlade za ekonomsku politiku 1.144 eura.

Nihad Rastoder, savjetnik potpredsjednika Vlade za politički sistem, pravosuđe i antikorupciju, u avgustu je primio 1.164 eura, a Albert Bikaj, savjetnik za odnose s javnošću potpredsjednika Vlade za ekonomsku politiku 1.149 eura.

Simeun Raonić, pomoćnik generalnog sekretara Vlade - rukovodilac Sektora za poslove protokola, u avgustu je primio 1.701 eura, a Almedina Vukić, v.d. pomoćnice generalnog sekretara Vlade Crne Gore 1.174 eura.

Katarina Peković, zastupnica Crne Gore pred Evropskim sudom za ljudska prava, primila je 3.812 eura. Dušica Vuković, rukovoditeljica Kancelarije za komunikaciju sa građanima 925 eura.

Savjetnik predsjednika Vlade za sigurnost i odbranu Todor Goranović primio je 1.451 eura, a Marija Nikčević, savjetnica potpredsjednika Vlade za sigurnost, odbranu, borbu protiv kriminala i unutrašnju politiku 1.196 eura.

Vladan Raičević, savjetnik potpredsjednika Vlade za politički sistem, pravosuđe i antikorupciju primio je 1.232 eura, a Gordana Krcunović, savjetnica potpredsjednika Vlade za politički sistem, pravosuđe i antikorupciju 1.320 eura.

Tatjana Bulatović, savjetnica potpredsjednika Vlade za ekonomsku politiku, primila je 1.339 eura, Budimir Aleksić, potpredsjednik Vlade za obrazovanje, nauku i odnose sa vjerskim zajednicama 1.633 eura.

Ervin Ibrahimović, potpredsjednik Vlade za međunarodne odnose i ministar vanjskih poslova, u avgustu je primio 1.633 eura, koliko i Filip Ivanović, potpredsjednik Vlade za vanjske i evropske poslove.

Milun Zogović, potpredsjednik Vlade za infrastrukturu i regionalni razvoj, u avgustu je primio 1.633 eura, Milutin Butorović, ministar bez portfelja, zadužen za odnose sa Skupštinom 1.629 eura, a Valentina Minić, savjetnica potpredsjednika Vlade za sigurnost, odbranu, borbu protiv kriminala i unutrašnju politiku 1.188 eura.

Ljubica Milićević, savjetnica predsjednika Vlade za medije, primila je 917 eura.

#CrnaGora #MilojkoSpajić #plate #Region #VladaCrneGore