Članak

MINISTAR KAO PR

VJEROVALI ILI NE Konaković zakazao press, jedna tema - velika akcija 'Black tie 2',

(Patria) - Nevjerovatno i daleko od realnosti savremenog svijeta, ali danas lider Naroda i pravde Elmedin Konaković, inače ministar vanjskih poslova BiH, najavio je za održavanje konferencije za medije na kojoj će se, kako je naveo na društvenim mrežama, oglasiti o velikoj akciji "Black tie 2" o kojoj se prethodnih dana mnogo govori, a u kojoj je bio uhapšen i njegov prijatelj i kum Gordan Memija.

Inače, Sud BiH je utvrdio osnovanu sumnju da je Memija Memija, kum ministra vanjskih poslova BiH Elmedina Konakovića, oprao 350 hiljada eura novca koji je u BiH poslao vođa narko kartela Tito i Dino.

"20 osoba uhapšenih u 'spektakularnoj' akciji pušteno je na slobodu.

Kao što sam ranije govorio, BiH ima pravosudno-medijsko-policijsku mafiju.

Danas ćemo o njima govoriti detaljno.

Tokom dana biće održana press konferencija, a o terminu ćemo na vrijeme obavijestiti javnost. Jer za pravdu je uvijek pravo vrijeme.

Posebno sam ponosan jer je baš Narod i pravda njihov najveći problem i njihova prva meta!", napisao je Konaković na društvenim mrežama nakon što su mediji objavili informacije sa ročišta.

#BlackTie2 #ElmedinKonaković #GordanMemija #NajvećiProblem #NarodIPravda #PravdaJeUvijekPravoVrijeme #PravosudnoMedijskoPolicijskaMafija #PressKonferencija #TitoIDino #BiH