Članak

SPREMA LI SE PREVARA

Facebook obmane iz OHR-a: Opstanak države ovisi o imovini, ma koliko Schmidt(ovci) lagali javnost da je to mit!

(Patria) - Ured visokog predstavnika (OHR) nastavio je medijsku kampanju na pitanju državne imovine.

Na Facebook stranici "Pravna sigurnost je zakon" OHR objavljuje nesporazume oko državne imovine koje naziva "mitovima".

Posljednja objava datira od 8. novembra, a u njoj se navodi: "Nastavljamo odgovarati činjenicama na najčešće mitove koji se tiču pitanja državne imovine u Bosni i Hercegovini. Pitanje državne imovine je tehničko i funkcionalno pitanje na čije uređenje kroz usvajanje odgovarajućeg zakonskog okvira čeka gotovo 30 godina. Rješavanje ovog pitanja doprinosi vladavini prava i pravnoj sigurnosti u Bosni i Hercegovini, što će otvoriti prostor za investicije, te samim tim i ekonomski napredak"

Također, navodi se i da je tvrdnja kako je pitanje državne imovine pitanje opstanka BiH netačna, odnosno mit.


Očigledno OHR pokušava spinovati istinu u pripremi kompromisa na pitanju državne imovine: Jer, to pitanje jeste pitanje opstanka BiH, ma šta o tome govorili iz OHR-a.

Ipak, primjetno je da medijska propaganda za koju je OHR izdvojio oko 67.000 KM ne polučuje rezultate, s obzirom da stranicu "Pravna sigurnost je zakon" prati minoran broj ljudi. Spinovi koji se objavljuju na toj starnici, očito su dokaz da je građani ove zemlje trebaju zaobići.

Također, OHR svoje viđenje državne imovine pokušava plasirati i kroz klipove, ali i to prilično ostaje neprimjećeno, pa je novac očigledno bačen u bunar na DRŽAVNOJ IMOVINI BOSNE I HERCEGOVINE, koja jeste i biće pitanje opstanka BiH dok ne bude u potpunosti vraćena titularu!

(R. Be)

#30YearsWaiting #BosniaAndHerzegovinaSurvival #EconomicProgress #InvestmentOpportunities #LegalSecurityIsLaw #OHRMediaCampaign #PropagandaFail #RuleOfLaw #StatePropertyCompromise #StatePropertyMyths #BiH