Članak

FUDBALSKI SAVEZ

Pokrenuta web platforma za navijače reprezentacije BiH

Fudbalski savez (FS) BiH pokrenuo je platformu za registraciju navijača reprezentacija Bosne i Hercegovine s ciljem lakše distribucije informacija za sve događaje u organizaciji FS BiH.

(Patria) - Fudbalski savez (FS) BiH pokrenuo je platformu za registraciju navijača reprezentacija Bosne i Hercegovine s ciljem lakše distribucije informacija za sve događaje u organizaciji FS BiH.

Putem platforme www.bhff.fans ljubitelji fudbala, kako u BiH, tako i u cijelom svijetu blagovremeno će dobijati informacije o cijenama, vremenu i načinu prodaje ulaznica za svaku pojedinu utakmicu reprezentativnih selekcija Bosne i Hercegovine, kao i sve druge korisne informacije od značaja za sve navijače naših nacionalnih selekcija ma gdje se oni nalazili.

"A" mušku reprezentaciju Bosne i Hercegovine očekuje baraž za EURO 2024, a rezervacija i kupovina ulaznica za EURO 2024 od strane UEFA-e će biti sprovedena već u naredna dva mjeseca.

Iako ćemo odgovor da li će se naša reprezentacija po prvi put u historiji plasirati na Evropsko prvenstvo dobiti tek krajem marta 2024. godine, ulaznice za utakmice grupne faze će biti u prodaji već u decembru, tj. za nešto više od mjesec dana.

U ovom trenutku nisu poznati tačni termini utakmica, niti mjesta u kojima će reprezentacija Bosne i Hercegovine igrati ukoliko se plasira. Te informacije će biti dostupne nakon 2. decembra kada će biti održan ždrijeb za EURO 2024 u Hamburgu.

Ukoliko navijači Bosne i Hercegovine žele da se na vrijeme osiguraju za potencijalne ulaznice, bez obzira na sve nepoznanice koje u ovom trenutku imamo, mogu to učiniti putem registracije na navedenu platformu.

Prvi korak je registracija na platformi, a drugi iskazivanje interesa za kupovinu karata u opciji koja se nalazi na platformi.

Registracija i popunjavanje upitnika će biti neophodno ukoliko navijači žele da potencijalno kupe ulaznicu za utakmice naše reprezentacije putem FS BiH.

Moguće je iskazati interes za ulaznice naše reprezentacije za potencijalnu grupnu fazu, a cijene ulaznica će biti od 60 do 200 eura, zavisno od kategorije ulaznice, o čemu se takođe navijači mogu izjasniti nakon registracije tj. prilikom popunjavanja ankete.

Anketa je informativnog karaktera i ne predstavlja sigurnu kupovinu, jer će kupovina u konačnici zavisiti prvo od plasmana naše reprezentacije, pa onda i od broja pristiglih zahtjeva koji moraju biti u skladu sa UEFA kvotama ulaznica za države učesnice.

U okviru platforme prijava za potencijalnu kupovinu karata za EURO 2024 će biti otvorena do 15. novembra.

Detaljne informacije o rokovima, prodaji i distribuciji ulaznica za UEFA EURO 2024. NS/FS BiH će putem platforme će dostavljati svim navijačima naknadno, po prispijeću od strane UEFA-e.

Putem platforme Kupikartu.ba u toku je online prodaja ulaznica za utakmicu Bosna i Hercegovina - Slovačka koja će u okviru kvalifikacija za EURO 2024 biti odigrana na "Bilinom polju" u Zenici 19. novembra s početkom u 20.45 sati.

#fudbal #fudbalskisavez #Sport