Članak

NOVI ČLANOVI

Dizdar pristupio NES-u: Prepoznao sam iskren odnos prema državi i ljudima

(Patria) - Narodni evropski savez Bosne i Hercegovine (NES BiH) od danas je bogatiji za još jednog člana. NES-u je pristupio Erdem Dizdar, ugledni turistički poduzetnik sa Ilidže.
Dobrodošlicu su mu poželjeli Nermin Ogrešević, predsjednik NES-a, i Kemal Habibija, predsjednik Općinske organizacije NES-a Ilidža.

Ogrešević je istakao da ga ohrabruje i čini ponosnim to što je principijelna i državotvorna politika NES-a očigledno prepoznata u narodu, a što najbolje pokazuje sve masovnije pristupanje stranci uglednih, obrazovanih, realiziranih i politički neistrošenih ljudi poput Erdema Dizdara.

- U NES-u sam prepoznao ono što je u nazivu stranke - narodni i evropski, odnosno nešto što je naše, ali i nešto što nudi evropsku perspektivu. Također, principijelnost i iskren odnos i prema državi i prema politici je razlog što sam se prvi put odlučio politički aktivirati baš u NES-u - rekao je Dizdar.

Erdem Dizdar je diplomirao komunikologiju u Jordanu i uspješeno se dokazao u mnogim oblastima pored turizma, poput medija isl.

#BiH #NES #noviČlanovi