Članak

PREMIJER LIGA BIH

Horde zla najavile susret s Borcem: Dolazi nam tim koji uz pomoć Saveza srozava bh. fudbal

Vikend pred nama na programu je 13. kolo Premijer lige Bosne i Hercegovine, a na megdan našem Sarajevu dolazi ekipa banjalučkog Borca.

(Patria) - Popularne Horde zla, najvatreniji navijači Fudbalskog kluba Sarajevo, najavile su predstojeći meč Premijer lige BiH protiv banjalučkog Borca, te pozvale sve ljubitelje bordo kluba da ove nedjelje budu na tribinama stadiona Koševo.

"Vikend pred nama na programu je 13. kolo Premijer lige Bosne i Hercegovine, a na megdan našem Sarajevu dolazi ekipa banjalučkog Borca.

Ekipe čije pobjede, a u našem slučaju i neriješene utakmice, redovno prate kontroverzna sudijska (ne)postupanja.

Ekipe koja uz pomoć rukovodećih struktura NFSBiH na sve moguće načine i naočigled javnosti kontinuirano srozava ugled i kvalitet bh. fudbala.

Gorenavedeno treba da bude više nego dovoljan motiv da napunimo istočnu, zapadnu, a posebno sjevernu tribinu i gromoglasnom pjesmom ponesemo naše igrače do pobjede!

Okupljanje je od 16 sati u prostorijama UNFKS na Koševskom brdu, odakle ćemo skupa krenuti ka stadionu", poručile su Horde zla.

Derbi susret 13. kola Premijer lige BiH između FK Sarajevo i FK Borac Banja Luka na programu je ove nedjelje na stadionu Koševo sa početkom u 19.45 sati, uz direktan prijenos na TV kanalu Arena Sport.

#BanjaLuka #FKBoracBanjaluka #FKSarajevo #fudbal #Fudbal #HordeZla #Sport