Članak

PREMIJER LIGA

Nesuvisla izjava Vinka Marinovića nakon utakmice s Posušjem

(Patria) - Ekipa Borca je večeras savladala ekipu Posušja na svome terenu rezultatom 1:0, a nakon utakmice obratio se i šef stručnog štaba Vinko Marinović.

I pored toga što je na očigled cijele javnosti Borac imao veliku i sramotnu sudijsku protekciju od strane Harisa Halkića, šef stručnog štaba Borca Vinko Marinović se napravio potpuno gluh, slijep i nijem, te je krajnje formalnu i nesuvislu izjavu:

”Posušje je pokazalo da je dobra ekipa. Mi nismo bili kao prošle utakmice. Imalo je Posušje svoje šanse, mi smo tek oko 30. minute došli u situaciju da stvorimo priliku. Imali smo i u drugom poluvremenu dvije prilike, imalo je i Posušje, ali eto, došlo je do tog gola i idemo dalje. Imamo vremena da napravimo analizu i da se spremimo za narednu utakmicu u Tuzli.”

Sportski portali ovakvu izjavu okarakterisali su nesuvislom, te scsport.ba piše kako se nadaju da je uzrok ovakve nepovezanosti riječi i smušenosti prilikom davanja izjave stid kojeg osjeća Marinović zbog večerašnjeg suđenja u korist njegove ekipe. Iskreno se nadamo...

#sport #Borac #Posušje #Suđenje