Članak

POD NADZOROM JE POLICIJE

Zagrebom hodao bez odjeće i sjekirom razbijao automobile, policija mu u kući pronašla beživotno tijelo žene

Zagrebačka policija danas oko 14.25 sati zaprimila je dojavu o muškarcu koji na području Susedgrada bez odjeće hoda ulicom i sjekirom oštećuje automobile.

Ilustrativna fotografija

(Patria) - Zagrebačka policija danas oko 14.25 sati zaprimila je dojavu o muškarcu koji na području Susedgrada bez odjeće hoda ulicom i sjekirom oštećuje automobile.

Muškarac se zatim uputio na svoju kućnu adresu, gdje su ga policajci zatekli i priveli u službene prostorije.

U kući je pronađeno tijelo. Prema prvim informacijama, vjerovatno se radi o starijoj članici porodice.

U ovom trenutku nije moguće utvrditi uzrok smrti, s obzirom na zatečeno stanje tijela zbog posljedica dužeg proteka vremena.

Dakle, policija i dalje ne zna je li ženska osoba ubijena ili je umrla prirodnom smrću. Jedino što je dosad jasno jeste da je smrt nastupila prije nekog vremena, što otežava utvrđivanje uzroka smrti.

Tek nakon što utvrdi uzrok smrti, policija će moći obavijestiti javnost za šta se tereti muškarac. Nije isključen scenarij da je žena umrla prirodnom smrću, a da je on držao njeno tijelo u kući bez da je ikome prijavio smrt.

Muškarac je pod nadzorom policije, a na teren je izašla ekipa za uviđaj Policijske uprave zagrebačke. Kriminalističko istraživanje je u toku.

#Zagreb #Hrvatska #Muškarac #policija