Članak

LIDER STRANKE ZA BIH

Efendić žestoko iskritikovao trojkaše: Izdajnici!

Lider Stranke za BiH Semir Efendić oglasio se večeras na društvenim mrežama, uputivši oštre kritike na račun lidera stranaka Trojke - Nermina Nikšića (SDP BiH), Elmedina Konakovića (NIP) i Edina Forte (Naša stranka).

(Patria) - Lider Stranke za BiH Semir Efendić oglasio se večeras na društvenim mrežama, uputivši oštre kritike na račun lidera stranaka Trojke - Nermina Nikšića (SDP BiH), Elmedina Konakovića (NIP) i Edina Forte (Naša stranka).

"Kada je Stranka za Bosnu i Hercegovinu predlagala da se vlast na državnom nivou pravi s opozicijom iz Rs, a ne sa Dodikom, otvorenim rušiteljem Bosne i Hercegovine, lideri trojke rekli su ne!

Njihov izbor bio je isključivo Dodik. Dali su mu sve što je poželio i što nikada nije imao. On je ojačan novim pozicijama na državnom nivou nastavio svoj rušilački pohod kao nikada do sada.

Po prvi put do sada zabranjeno je obilježavanje godišnjice ZAVNOBIH-a i Dana državnosti BiH na teritoriji Rs-a.

Smijenjen je zamjenik gradonačelnika Srebrenice. I onda trojkaši odu u Banju Luku na kafu da pokažu kako je i to Bosna i Hercegovina!?

A sutra će glasati da u Ustavnom sudu Bosne i Hercegovine bude Čovićev Vukoja koji će svako svoje glasanje u Ustavnom sudu ravnati prema interesima Dodika i Čovića.

Izdajnici!", poručio je Efendić na svom Facebook profilu.

#BanjaLuka #DanDržavnosti #EdinForto #ElmedinKonaković #NarodIPravda #NašaStranka #NerminNikšić #SDP #SemirEfendić #trojka #BiH