Članak

DOSTA NAM JE LAŽI

Pismo Staši Košarcu: Dok lažete na Armiju RBiH zapitate li se imaju li srpske žrtve prava koja imate Vi ministre u VMBiH?

Udruženje žrtava i svjedoka genocida obratilo se ministru vanjske trgovine i ekonomskih poslova Staši Košarcu, zbog kako navode, niza laži koje je iznio.

(Patria) - Udruženje žrtava i svjedoka genocida obratilo se ministru vanjske trgovine i ekonomskih odnosa Staši Košarcu, zbog kako navode, niza laži koje je iznio.

Obraćanje Udruženja prenosimo bez intervencije:


Poštovani gospodine Košarac,

Ovim putem želimo izraziti duboko nezadovoljstvo zbog niza laži i neosnovanih tvrdnji protiv Armije Bosne i Hercegovine, kao i iznošenju optužbi protiv člana Predsjedništva, gospodina Denisa Bećirovića. Pozivamo Vas da budete odgovorni u svojim izjavama i da se suzdržite od širenja dezinformacija koje mogu doprinijeti daljem podsticanju nestabilnosti i nesuglasica.

Dok Vi ministre u Vijeću ministara Bosne i Hercegovine nabrajate žrtve srpske nacionalnosti, nikako da se sjetite i zapitate kakva su to prava porodica srpskih žrtava, imaju li bar 1/8 od onog što imate Vi ministre, uvaženi gospodine Staša Košarac.

Mogu li te porodice bar do Panonskog slanog jezera ako već nisu u mogućnosti posjetiti atraktivna morska odredišta kao naš ministar u Vijeću ministara Bosne i Hercegovine.

UPITAJ IH PONEKAD MINISTRE.

Možda Vam je lakše da gledate fotografije protjeranih Bošnjakinja iz Žepe, glumeći sažaljenje prema srpskim žrtvama.

#DenisBecirovic #Dezinformacije #EkonomskiPoslovi #MinistarVanjskeTrgovine #MuratTahirović #Nestabilnost #Nesuglasice #PorodicaSrpskihZrtava #StasaKosarac #UdruzenjeZrtavaISvjedokaGenocida #BiH