Članak

Ukupan prihod sa utakmice protiv Slobode 87.490 KM

FK Željezničar obavještava navijače da će novčani priliv od ulaznica sa istočne tribine biti usmjeren u finansiranje istoka kako bi se što prije finansijska konstrukcija novosagrađene tribine zatvoril

Igrači i kolektiv Fudbalskog kluba Željezničar zahvaljuju se svim navijačima koji su prisustvovali susretu protiv Slobode a Plavi su savladali goste 4:2 golovima Ivana Lendrića (3) i Srđana Stanića.

Uprava i administracija Kluba koristi saopćila je da je ostvaren gotovinski priliv Kluba u iznosu od 87.490 KM. Prodato je 10.441 pojedinačnih ulaznica. Broj navijača sa godišnjim kartama, uključujući i desetogodišnje ulaznice, iznosi 2.160. Dakle, na utakmici je prisustvovalo 12.601 gledalaca, a na taj broj se dodaju VIP gosti, gratis ulaznice (Zapad i VIP Galerija), djeca, te predstavnici medija.

FK Željezničar obavještava navijače da će novčani priliv od ulaznica sa istočne tribine biti usmjeren u finansiranje istoka kako bi se što prije finansijska konstrukcija novosagrađene tribine zatvorila.

#Sport