Članak

Tihić Bajram dočekao s porodicom: Svim Bošnjacima uputio iskrenu čestitku

Predsjednik SDA Sulejman Tihić uputio je bajramsku čestitku svim muslimanima u BiH, a posebno povratnicima i onima koji svoje domove morali napustiti zbog poplava, prenosi agencija Patria.

Predsjednik Stranke demokratske akcije (SDA) Sulejman Tihić uputio je bajramsku čestitku svim muslimanima u Bosni i Hercegovini, a posebno povratnicima i onima koji svoje domove morali napustiti zbog poplava, prenosi bh. novinska agencija Patria (NAP).

Naime, Tihić je još jučer primio veliki broj poruka i čestitki od Bošnjaka iz BiH i inostranstva, i kako nam je poručio njegov blizak prijatelj, on se svima zahvaljuje i nada se da će uskoro ponovo biti u situaciji da sa svojim Bošnjacima dostojno obilježi Bajram.

- Predsjednik je Bajram dočekao u krugu svojih najbližih. On se dobro osjeća posljednjih dana i raduje se ovom blagdanu. Ne bi bilo loše i da se neko iz Stranke sjetio pa u njegovo ime čestitao Bajram, ali nažalost to nije slučaj – rekao nam je Tihićev blizak prijatelj, prenosi NAP.

No, uprkos tome, Tihić je iskoristio priliku da putem svojih iskrenih prijatelje prenese Bošnjacima selame i lijepe bajramske želje. 

#BiH