Članak

Velkoski: FK Sarajevo ima šansu za prolazak dalje, pripreme teku odlično

Napadač Bordo kluba Krste Velkoski kazao je za oficijelnu stranicu FK Sarajevo da pripreme teku odlično za predstojeću utakmicu sa grčkim Atromisom.

FK Sarajevo u četvrtak na stadionu "Asim Ferhatović Hase" odigrat će utakmicu 3. pretkola kvalifikacija za evropsku ligu. Grčki Atromitos dolazi na najveći bosanskohercegovački stadion, a fudbaleri Sarajeva spremni će dočekati klub iz Atine. Napadač Bordo kluba Krste Velkoski kazao je za oficijelnu stranicu FK Sarajevo da pripreme teku odlično.

- Primjetno je na treninzima da želimo napraviti dobar rezultat. Nadam se da će sve biti dobro, da ćemo nastaviti pružati dobre partije - kazao je Velkoski, prenosi Patria.

Ruku na srce, uzimajući u obzir jačinu lige iz koje dolazi, grčki predstavnik je favorit u ovom duelu, ali kako ističe Velkoski FK Sarajevo ima šansu za prolazak dalje.

- Uvažavamo i resprektujemo našeg protivnika, ali smo fokusirani na našu igru. Vjerujem da imamo dovoljno kvaliteta da možemo adekvatno odgovoriti na sve što Atromitos postavi pred nas -  rekao je Velkoski.

Velkoski je pozvao navijače Sarajeva da dođu u četvrtak na Olimpijski stadion "Asim Ferhatović-Hase".

- Oni su naša dodatna snaga, naš dvanaesti igrač. Svjesni su sigurno šta nam znači njihova podrška. Ovim putem pozivam sve naše navijače da budu i u četvrtak uz nas - dodao je Velkoski.

Aktivni članovi Fudbalskog kluba Sarajevo svoje ulaznice mogu kupiti u odjelu za članstvo, u ul. Maršala Tita 38/b I, po sljedećim cijenama:

Tribina SJEVER "VEDRAN PULJIĆ" - 3 KM za članove FK Sarajevo
Tribina ISTOK - 8 KM za članove FK Sarajevo
Tribina ZAPAD - 10 KM za članove FK Sarajevo
Tribina ZAPAD Galerija - 20 KM za članove FK Sarajevo

U slobodnoj prodaji ulaznice za sve one koji još uvijek nisu članovi Kluba su izuzetno popularne i za ovu utakmicu iznose:

Tribina SJEVER "VEDRAN PULJIĆ" - 5 KM
Tribina ISTOK - 10 KM
Tribina ZAPAD - 15 KM
Tribina ZAPAD Galerija - 30 KM

Utakmica počinje u 20:30 sati.

#Sport