Članak

Na sajmu tehnologije obrade metala i lima u Bursi predstavnicima bh. kompanija besplatan smještaj

Učesnici Programa su obavezni poznavati jedan od tri strana jezika (engleski, njemački ili francuski) i posjedovati ovlasti za odlučivanje u kupovini

Predstavnicima kompanija iz Bosne i Hercegovine bit će plaćeni troškovi smještaja sa doručkom tokom „Sajma tehnologije obrade metala – 13. međunarodni sajam mašina za obradu metala, opreme za varenje i rezanje, tehnologija bušenja, ručnih alata, te pneumatike i hidraulike“ i „Sajma tehnologije obrade lima – 6. sajam tehnologije obrade lima, cijevi i profila kao i dodatne opreme“, koji se u turskom gradu Bursa održava u periodu od 4. do 7. decembra 2014., saopćeno je iz Vanjskotrgovinske komore BiH, prenosi Patria.

Učesnici Programa su obavezni poznavati jedan od tri strana jezika (engleski, njemački ili francuski) i posjedovati ovlasti za odlučivanje u kupovini.

Zainteresovane kompanije mogu aplikacioni formular dostaviti Uredu savjetnika za trgovinu Ambasade Republike Turske u Sarajevu najkasnije do 20. novembra 2014. godine na broj faksa 033 208 - 562, ili putem mejla [email protected] nakon čega će biti kontaktirane samo one kompanije koje budu izabrane za učešće na sajmu, piše Patria.

 

#Biznis