Članak

Bandović produžio ugovor s ekipom sa Koševa

Fudbalski klub Sarajevo produžio je ugovor sa Dejanom Bandovićem, te će ovaj sjajni golman i u narednoj sezoni nastupati za aktuelnog osvajača Kupa Bosne i Hercegovine, prenosi novinska agencija Patri

Fudbalski klub Sarajevo produžio je ugovor sa Dejanom Bandovićem, te će ovaj sjajni golman i u narednoj sezoni nastupati za aktuelnog osvajača Kupa Bosne i Hercegovine, prenosi novinska agencija Patria.

- Drago mi je što ću i u narednoj sezoni biti član Fudbalskog kluba Sarajevo. Nadam se uspješnom periodu, kojeg ćemo, vjerujem, započeti dobrim nastupima u evropskim utakmicama - kazao je Bandović, prilikom potpisivanja produženja ugovora za sezonu 2014/15.

Odbrana Fudbalskog kluba Sarajevo, u posljednje dvije sezone Premijer lige, statistički gledano bila je najbolja u državi, a golman bordo kluba, Dejan Bandović, ponio je velike zasluge za to. Odličnim odbranama, Bandović je stekao epitet najboljeg golmana bosanskohercegovačke lige. Bandović se našao i na proširenom spisku selektora "A" reprezentacije Bosne i Hercegovine, Safeta Sušića, za FIFA Svjetsko Prvenstvo u Brazilu 2014. godine.

 

#BiH