Članak

Na graničnim prijelazima Doljani i Ivanica zadržavanja do sat vremena

Na autoputu A-1 na dionicama Podlugovi-Visoko-Kakanj i Lepenica (izlaz za Sarajevo) izvode se sanacioni radovi, pa apelujemo na vozače da voze maksimalno oprezno uz obavezno poštivanje postavljene sig

Na autoputu A-1 na dionicama Podlugovi-Visoko-Kakanj i Lepenica (izlaz za Sarajevo) izvode se sanacioni radovi, pa apelujemo na vozače da voze maksimalno oprezno uz obavezno poštivanje postavljene signalizacije.

Danas počinju radovi na magistralnom putu M-16.2 Prozor Jablanica, zbog čega će se saobraćaj odvijati jednom trakom, uz povremene obustave u trajanju od 15 do 30 minuta.

Na GP Doljani na izlazu iz BiH čeka se oko 1 sat, a na GP Ivanica na izlaz se čeka oko 30 minuta. Na ostalim graničnim prelazima za sada nema dužih zadržavanja. Podsjećamo vozače da je GP Gabela Polje privremeno otvoren kao
međunarodni granični prelaz (do 01.10.). Zbog radova u Hrvatskoj, na snazi  je zabrana saobraćanja za teretna motorna vozila na GP Brčko-Gunja.

Apelujemo na vozače da prije polaska na put provjere svu potrebnu dokumentaciju, kao i važnost svih dokumenata neophodnih za prelazak granice.

#BiH