Članak

Mešini Zmajevi okupili se u Briselu

Selektor i njegovi saradnici su zakazali poslijepodne trening u 17:30 a sudeći po reakcijama, igrači su raspoloženi i pauzu nakon ručka su iskoristili da razgovaraju o nedavnim transferima pojedinih

Pripreme „A“ reprezentacije za predstojeće dvije kvalifikacione utakmice protiv Belgije i Andore počinju danas kada bi trebalo da stignu svi reprezentativci u hotel „Dolce la Hulpe“, saopćeno je iz Nogometnog saveza BiH, prenosi bh. novisnka agencija Patria.

Kao što je planom priprema predviđeno jedan dio igrača, njih 12 je doputovalo u nedjelju i već jutros su odradili lakši trening, a prema riječima selektora Mehmeda Baždarevića „oni koji su sinoć igrali danas će imati rekuperaciju.“

- Ambijent je odličan, mislim da imamo optimalne uslove za rad i sve je u najboljem redu, još da stignu Spahić, Bešić, Kvesić i Hajrović pa da budemo kompletni kako bi mogli početi sa zacrtanim aktivnostima - kazao je Meša.

Selektor i njegovi saradnici su zakazali poslijepodne trening u 17:30  a sudeći po reakcijama, igrači su raspoloženi i pauzu nakon ručka su iskoristili da razgovaraju o nedavnim transferima pojedinih reprezentativaca, ali i početku priprema za ove kvalifikacione utakmice.

#Sport