Članak

Zmajevi odradili trening uprkos kiši

Sutrašnji program će biti nešto izmijenjen, tako da će ujutro igračima biti predstavljena video-analiza, zatim imaju šetnja od 11.30, a trening u 18.00 sati.

Na stadionu u Overijseu grupa od 15 bh. reprezentativaca odradila je trening bez obzira na vremenske uslove, odnosno kišu koja je promjenljivim intenzitetom padala skoro sve vrijeme, prenosi bh. novinska agencija Patria.

Sa golmanima Begovićem, Šehićem i Burićem na jednoj strani terena vježbao je trener golmana Lugušić, dok je  program za ostalih 12 igrača: Hajrovića, Medunjanina, Šunjića, Đurića, Kolašinca, Vranješa, Ibiševića, Mujdžu, Bičakčića, Aničića, Vrančića i Zeca bio posebno prilagođen.

Džeko, Pjanić, Lulić, Hadžić i Kvesić nisu bili na stadionu, ali su osim vožnje bicikla odradili i laške relaksirajuće vježbe u hotelu. Jedino je Sušić, zbog istegnuća stražnje desne lože, po preporuci medicinskog tima, propustio trenining, ali će sutra biti  na raspolaganju selektoru.

Očekuje se još dolazak Spahića i Bešića, kako bi ekipa bila kompletna.

Sutrašnji program će biti nešto izmijenjen, tako da će ujutro igračima biti predstavljena video-analiza, zatim imaju šetnju od 11.30, a trening u 18.00 sati.

#Sport