Članak

Dramatična potjera: Muškarac u gepeku vozio dvoje djece!

Jake snage beogradske policije dignute su u ponedjeljak na noge nakon što su im radnici jedne benzinske pumpe javili da muškarac, koji je točio gorivo, vozio dvoje djece u gepeku automobila, prenosi n

Jake snage beogradske policije dignute su u ponedjeljak na noge nakon što su im radnici jedne benzinske pumpe javili da muškarac, koji je točio gorivo, vozio dvoje djece u gepeku automobila, prenosi novinska agencija Patria.  

Svi raspoloživi policajci tražili su BMW karavan jer je postojala sumnja da ja najvjerovatnije bila riječ o otmici. Kada su, međutim, nakon sat vremena uspjeli pronaći 40-godišnjeg vozača, ispostavilo se da u gepeku vozi vlastitu djecu!

Kurir piše da je u automobilu bilo ukupno sedam osoba, pet u putničkom dijelu, dok je dvoje djece, starosti 7 i 10 godina bilo u gepeku.

-Šta hoćete! Djeca su moja, nemam mjesta u automobilu i imam ih pravo voziti kako hoću, kazao je S.M. koji je upravljao vozilom. Dobio je prekršajnu prijavu zbog teškog ugrožavanja života djece u saobraćaju te je pušten. 

#Region