Članak

Šok u Banja Luci: Policajac uhvatio muškarca za ruku u trenutku kad je pokušao baciti bombu

Zbog iskazane hrabrosti i profesionalnosti u radu, za policajca Popovića kao i za njegove kolege Veljka Karanovića i Mladina Ivankovića danas je upriličen prijem kod komandira Policijske stanice Banj

Jedan muškarac pokušao je sinoć u Banja Luci baciti bombu u ulici Sive Matavulja, ali ga je policajac spriječio u tome. Policajac Budimir Popović svojom rukom stisnuo je šaku muškarca koji je u toj ruci drežao bombu, vratio osigurač u bombu i na taj način spriječio da dođe do incidenta, piše Patria.

Zbog iskazane hrabrosti i profesionalnosti u radu, za policajca Popovića  kao i za njegove kolege Veljka Karanovića i Mladina Ivankovića danas je upriličen prijem kod komandira Policijske stanice Banja Luka Centar.

Policajci su sinoć oko 00,20 sati primjetili kako iz ugostiteljskog objekta bježi nekoliko muškaraca. Policajci su uspjeli uhvatiti tri muškarca, a jedan od njih držao je u šaci bombu bez bezbjednosnog osigurača. Prije nego je uspio baciti bombu, policajac ga je uhvatio za šaku i vratio osigurač. Izvještaj će biti predat Tužilašvu, a muškarci su u međuvremenu pušteni na slobodu, piše Patria.

 

#BiH