Članak

Nove informacije: Gužve na granici se povećavaju, čekanja i do 30 minuta

Iz BIHAMK-a je stigla nova informacija o stanju na graničnim prelazima. Kako dan odmiče tako se povećavaju i gužve na granici, obzirom da ove godine 4 dana se ne radi za Prvi maj, a uz to u nedjelju 1

Iz BIHAMK-a je stigla nova informacija o stanju na graničnim prelazima. Kako dan odmiče tako se povećavaju i gužve na granici, obzirom da ove godine 4 dana se ne radi za Prvi maj, a uz to u nedjelju 1. maja je i Vaskrs.  

-Prema informacijama prikupljenim od Granične policije Bosne i Hercegovin, pojačan je promet vozila na graničnim prelazima zadržavanja su do pola sata.  

Na izlazu iz naše zemlje pojačan je promet vozila na graničnim prelazima Doljani i Bijača, pa vozačima preporučujemo korištenje graničnih prelaza Crveni Grm, Orahovlje, Ivanica i Čepikuće, gdje za sada nema dužih zadržavanja. Na graničnim prelazima na sjeveru naše zemlje pojačan je promet vozila u oba smjera na GP Bosanski Brod, dok na ostalim prelazima zadržavanja za sada nisu duža od 30 minuta, prenosi novinska agencija Patria. 

#BiH