Članak

Perić: U Nikoziju smo došli po tri boda

Dan poslije okupljanja našeg tima na Kipru puno je posla i obaveza pred stručnim štabom. Pomoćni trener Dragan Perić govori koji su to primarni zadaci te ističe da je dug put učinio svoje tako su raz

Dan poslije okupljanja našeg tima na Kipru puno je posla i obaveza pred stručnim štabom.  Pomoćni trener Dragan Perić govori koji su to primarni zadaci te ističe da je dug put učinio svoje tako su razmišljali kako igrače dovesti u optimalnu formu za utakmicu.

- Glavni nam je cilj da osiguramo jednu svježinu u ovih nekoliko treninga a da održimo igrače u optimalnoj formi koja bi trebala da bude maksimalna na samoj utakmici. Igrače koji su puno igrali, nastojimo da odmorimo dok ovima sa manjom minutažom dajemo treninge da bi održali njihovu postojeću formu - kaže Perić.

Bez obzira što se igraju dva susreta u nizu, u stručnom štabu trenutno razmišljaju samo o Kipru.

- Mi maksimalno respektujemo, uvažavamo i cijenimo protivnika ali imamo vjeru u sebe i svoj kvalitet. Nadam se, da će sa ovakvim pristupom i odnosom  nogometaša, sve biti kako mi želimo, a to su normalno tri boda - dodao je Perić.

Igra našeg tima će se po riječima Perića bazirati na tome da ”od početka nametnemo svoj stil igre, pružimo maksimalnu borbenost i probamo natrčati protivnika.

Mi imamo pojedinačne kvalitete puno bolje što je naša prednost te ne sumnjam da ćemo ostvariti sve ono što smo zacrtali.”

#BiH