Članak

BRAT MILANKA KAJGANIĆA Uhapšene dvije osobe zbog krađe Jaguara u Odžaku

Uhapšeni dvojac predat Policijskoj upravi Odžak.

(Patria) - Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka 24.05.2023. godine, predali su policijskim službenicima Policijske uprave Odžak, lica A.G. i D.K. oba iz Banjaluke, oduzete predmete i putničko vozilo koje se može dovesti u vezu sa izvršenjem krivičnog djela „Teška krađa“ u nadležnost i dalje postupanje.

Naime, policijski službenici Policijske uprave Banjaluka u saradnji sa policijskim službenicima Policijske uprave Gradiška, vršili su operativne provjere u vezi sa dopisom Policijske uprave Odžak u vezi krivičnog djela „Teška krađa“ izvršeno dana 13.04.2023. godine na području opštine Odžak, kojom prilikom je otuđeno putničko vozilo marke „Jaguar“.

Preduzimanjem operativnih mjera i radnji utvrđeno je da se lica A.G., D.K. koja su 24.05.2023. godine lišena slobode i još jedno lice za kojim se intenzivno traga mogu dovesti u vezu sa izvršenjem navedenog krivičnog djela. Takođe, na području Laktaša pronađeni su dijelovi putničkog vozila, a na području Gradiške putničko vozilo, koji su uz saglasnost dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka i dežurnog tužioca Kantonalnog tužilaštva Posavskog kantona Orašje, uz potvrdu oduzeti.

Sve mjere i radnje preduzete su u saglasnost dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka i dežurnog tužioca Kantonalnog tužilaštva Posavskog kantona Orašje.

Veliki broj medija prenio je informaciju da je jedan od uhapšenih brat glavnog tužioca Tužilaštva BiH Milanka Kajganića Danko Kajganić. Iz policije ne žele otkriti identitet uhapšenih osoba. 

#BiH