Članak

Komšić prisustvovao koncertu HKD Napredak

Predsjedavajući Komšić na kraju je čestitao svim katolicima u Bosni i Hercegovini predstojeći Božić

(Patria) - Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine prisustvovao je Božićnom koncertu u organizaciji Hrvatskog kulturnog društva Napredak Ilijaš. Nakon koncerta predsjedavajući Komšić je prisustvovao i domjenku gdje se susreo sa građanima, Fra Mirkom Majdandžićem, predstavnicima HKD Napredak Ilijaš i načelnikom Općine Ilijaš Akifom Fazlićem. Predsjedavajući Komšić poručio je da su ovakve prigode prilika da se pošalju pozitivne poruke i da se pobjegne od sumorne svakodnevnice.

Takođe je kazao da je ovaj svečani događaj potvrdio da je Bosna i Hercegovina zapravo onakva kakva i treba da bude - Bosna i Hercegovina nasmijana, zemlja dobrih ljudi, komšija, zemlja
gdje poštujemo jedni druge i zajedno slavimo. Poručio je da je Bosna i Hercegovina zemlja gdje možemo biti ono što jesmo, zajedno, sa svim našim različitostima u miru.

Predsjedavajući Komšić na kraju je čestitao svim katolicima u Bosni i Hercegovini predstojeći Božić, uz želje da svima predstojeća 2020. godina bude bolja, uspješnija i prosperitetnija.

#BiH #ŽeljkoKomšić #HKDNapredak