Članak

KRVAVI OBRAČUN U SRBIJI Ubio komšinicu i policajca, pa počinio samoubistvo

Nezvanično, napadač je osoba koja je više puta prijavljivana zbog maltretiranja komšija.

SARAJEVO, (Patria) - U krvavom obračunu koji je sinoć i rano jutros na tri sata potpuno paralisao Zaječar napadač je iz vatrenog oružja u ulici 7. septembra ubio komšinicu, a zatim i policajca, koji je pokušao da interveniše, javlja Glas Zaječara.

Do pucnjave je došlo u ulici 7. septembra, u zgradu u broju 8, oko 22 sata. Kako za Telegraf kaže Anđela Risantijević, glavna i odgovorna urednica Glasa Zaječara, prema nezvaničnim informacijama, komšija je pucao i ubio komšinicu, a zatim pucao i ubio policajca i ranio još jednu policajku i policajca.

U Zaječar su helikopterom oko 23.15 stigli pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice (SAJ), a sa njima i ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

Oko 1.20 sati iz blokiranog dijela grada začula se glasna eksplozija, praćena sa više hitaca, nakon čega je sve utihnulo.

Iako su mediji u Srbiji objavili da je napadač likvidiran u akciji pripadnika SAJ-a, koji su Zaječar helikopterom sa stadiona Timoka oko 2.20 rano jutros, MUP Srbije je jutros objavio da je napadač počinio samoubistvo.

Nezvanično, napadač je osoba koja je više puta prijavljivana zbog maltretiranja komšija.

#Region