Članak

O NEUMJESNIM PLAKATIMA

Muhasilović: Odlučili smo se da vodimo etičnu i vitešku borbu, niko nema pravo da u naše ime vrijeđa bilo koga

Prvom prilikom ćemo podnijeti zahtjev nadležnim institucijama da se pozabave ovim problemom te da se sankcionira ovako bahato ponašanje i lažno predstavljanje

(Patria) - Nosilac liste SDA za Općinsko vijeće Stari Grad Sarajevo Jahja Muhasilović javno se ogradio i osudio neumjesne i vulgarne plakate koji su postavljeni po stubovima u starogradskim mahalama, navodno printane od tzv. 'neformalne grupe građana'.

"Evidentno da ovo za namjeru ima da okalja našu vrlo uspješnu kampanju, a sve s namjerom da nanese štetu našem kandidatu za načelnika Općine Stari Grad, kao i našoj listi kandidata za Vijeće koja neumorno radi svaki dan na terenu.

Iako se ne slažemo s politikama Irfana Čengića i Trojke u Općini Stari Grad, što i jeste primarni razlog ličnog angažmana, kao SDA Stari Grad smo odlučili da vodimo etičnu i vitešku borbu, i nikako nemamo namjeru bilo kome dozvoliti da u naše ime vrijeđa ikoga.

Prvom prilikom ćemo podnijeti zahtjev nadležnim institucijama da se pozabave ovim problemom te da se sankcionira ovako bahato ponašanje i lažno predstavljanje", poručio je Muhasilović.

#Izbori2024 #JahjaMuhasilović #LokalniIzbori #OOSDAStariGrad #OpćinaStariGrad #OpćinaStariGradSarajevo #OpćinskiOdborSDAStariGrad