Članak

ODMORIŠTE MOSOR JUG

Stravična nesreća u Dalmaciji: BMW-om se zabio u benzinsku pumpu, vozač izgorio, više osoba povrijeđeno

Splitska policija danas oko 17.45 sati zaprimila je dojavu o požaru na benzinskoj pumpi na autocesti A1 - odmorište Mosor Jug.

Foto: HRT

(Patria) - Splitska policija danas oko 17.45 sati zaprimila je dojavu o požaru na benzinskoj pumpi na autocesti A1 - odmorište Mosor Jug.

"Prema prvim informacijama, do požara je došlo nakon što je vozilo udarilo u agregat za istakanje goriva. Na mjesto događaja izašle su hitne službe koje postupaju", naveli su u policiji.

- Vidi se veliki crni dim, nadvio se iznad benzinske pumpe", javio je čitatelj za Dalmacija Danas, koji je otkrio da se vjerovatno sve dogodilo oko 17.45 sati.

Inače, mjesto nesreće nalazi se između čvorova Dugopolje i Blato na Cetini, u blizini Trnbusa.

Slobodna Dalmacija piše da je jedna osoba izgorjela u vozilu koje je udarilo u agregat, dok su tri osobe povrijeđene i prevezene u KBC Split.

Isti medij javlja da je smrtno stradao vozač BMW-a koji je udario u agregat.

Rano je govoriti o uzrocima nesreće, je li vozač možda zaspao za volanom, jer uviđaj još nije ni počeo, pošto je požar tek ugašen. Oštećeno je više vozila.

- U odnosu na ranije upućenu informaciju izvještavamo vas da je požar na benzinskoj pumpi ugašen - javljaju iz policije.

#BenzinskaPumpa #BMW #Dalmacija #Hrvatska #nesreča #region