Članak

TOPLOTNI STRES

Saudijski ministar zdravlja: 1.301 osoba umrla tokom hadža

(Patria) - Ministar zdravlja Saudijske Arabije rekao je u nedjelju da je broj umrlih tokom ovogodišnjeg hadža dostigao 1.301, javili su arapski mediji i agencije.

U razgovoru za državnu televiziju, Fahd al-Jalajel je rekao da su 83 posto preminulih bili
hodočasnici koji su krenuli na putovanje bez potrebnih dozvola. Al-Jalajel je rekao da su ovi neovlašteni hodočasnici išli na velike udaljenosti pod intenzivnim suncem.

„Radili smo sa velikim brojem ljudi pogođenih toplotnim stresom“, dodao je ministar.

Al-Jalajel je rekao da je identitet preminulih provjeren, te da su s poštovanjem pokopani i odana im je počast u Meki.

Ministar je rekao da je Kraljevina pružila oko 1,3 miliona preventivnih usluga hodočasnicima, dodavši da su vlasti također pružile preko 465.000 usluga liječenja, uključujući 141.000 za one bez odobrenja za dolazak na hadž.

#hadž #Mekka #SaudijskaArabija #svijet

Coin Recovery Specialists IS THE BEST BITCOIN AND CRYPTO RECOVERY COMPANY.

It was such a huge relief when I was able to recover our cryptocurrency funds with the help of Coin Recovery Specialists , my husband and I had invested in a fake crypto investment platform that cost us $137,000 a few months back. I came to know about Coin Recovery Specialists through the help of my colleague at work who had benefited from the service of Coin Recovery Specialists . I’m truly grateful there is such a wonderful team who is out there helping cryptocurrency scam victims to recover their money.
If you are ever in need of their services, you can easily reach them via Email:
E-mail: ( [email protected] ) Or WhatsApp ( +447442036436 )

Truly amazing service!