Članak

PREDSJEDAVAJUĆI DOMA NARODA

Čović se tradicionalno družio s novinarima

Predsjedavajući Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Dragan Čović priredio je danas u zgradi PSBiH tradicionalno druženje s predstavnicima bh. medija pod nazivom "Druženje s novinarima".

(Patria) - Predsjedavajući Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Dragan Čović priredio je danas u zgradi PSBiH tradicionalno druženje s predstavnicima bh. medija pod nazivom "Druženje s novinarima".


Foto: Patria

Čović, koji je u nedjelju, 16. juna, u okviru redovne rotacije, preuzeo osmomjesečno predsjedavanje Domom naroda, govorio je na danas o aktuelnoj političkoj situaciji u Bosni i Hercegovini, kao i dosadašnjem i planiranom radu Doma naroda.

Naročito je istakao važnost ponovne uspostave nesmetanog funkcionisanja Doma nakon višemjesečne blokade u radu.

Također, Čović je govorio o prioritetnim pitanjima predsjedavanja, koja uključuju stabilan politički dijalog, opći napredak i integracijski put BiH.


Foto: Patria

Odgovarao je i na brojne upite predstavnika medija koji su se odazvali pozivu za tradicionalno druženje.

Najavio je da će se takva druženja redovno održavati tokom njegovog predsjedavanja kako bi se osiguralo transparentno informisanje javnosti i konstruktivna saradnja s medijima.

#DraganČović #mediji #druženje #politika #BiH

HIRE BITCOIN AND CRYPTO RECOVERY EXPERT HERE --> REVENANT CYBER HACKER
No loss... no recovery, I can't keep quiet guys, my heart is full of joy and happiness right now... I thought that my life had come to an end after losing all my life savings in the hands of criminals called scammers, I have been saving some money in my Bitcoin wallet hoping to buy a house before my retirement as a nurse but one black Friday I saw an advert on a platform on how to invest bitcoins online and get double of your money but not knowing it was all liars, and I decided to give it a try and put all my life savings but to my greatest surprise, I can't reach out to them anymore, so a friend of mine introduced to me REVENANT CYBER HACKER that I should contact them which I did but guess what? I recovered all I had lost through REVENANT CYBER HACKER, I'm the happiest woman on earth, please if found yourself in such a condition do not panic just contact REVENANT CYBER HACKER they are the best in recovering service
Email: [email protected]
Website: revenantcyberhacker.net
Telegram: @revenantcyberhacker
WhatsApp: +1 (913) 820-0739
(OR ) +1(208) 425-8584