(Patria) - Propao je zagrebački restoran Inst@food, koji je u medije širom regije dospio zbog mljevenika, odnosno svojevrsnih hrvatskih ćevapa.
Riječ je bila o gastro eksperimentu Domagoja Delača, vlasnika ovog restorana, koji je odlučio napraviti hrvatsku inačicu svima omiljenih ćevapa.
Mljevenici du bili od 60% junetine i 40% svinjetine u kombinaciji sa začinima i bijelom lukom, a 350-gramska porcija mesa dolazila je u domaćoj lepinji od tijesta za pizzu koje je premazano maslacem sa začinskim biljem te maslinovim uljem.
Isto tako, za razliku od klasičnih dodataka uz ćevape, mljevenici su dolazili s pomfritom, francuskom salatom i salatom od luka s bučinim uljem.
Na Googleu stoji kako je restoran Inst@food trajno zatvoren, a ondje je ostalo 139 recenzija s prosječnom ocjenom od 4.4.
U istom je prostoru sada otvoren fast food naziva Repete, piše Index.