Članak

PUCNJAVA U CENTRU GRADA

Bar: Ubijen muškarac povezan s kriminalnom grupom

U centru Bara jutros je ubijen muškarac koji se dovodi u vezu s jednom organizovanom kriminalnom grupom, informacije su iz Uprave policije .

(Patria) - U centru Bara jutros je ubijen muškarac koji se dovodi u vezu s jednom organizovanom kriminalnom grupom, informacije su iz Uprave policije (UP). Kako saznaje Portal RTCG, radi se o Edmondu Mustafi.

Iz UP su saopštili da je privedena jedna osoba za koju se vrše detaljne provjere zbog sumnje da je povezana ili se može dovesti u vezu s izvršenjem ovog krivičnog djela.

Kako su nezvanično saopštili iz policije, zasad nepoznata osoba ispalila je hice prema muškoj osobi koja se nalazila u blizini jedne poslovne banke. Nakon što je ispalio hice, napadač se udaljio motorom iz Ulice Maršala Tita.

Po prijavi događaja, odmah je uspostavljena blokada grada, te policija preduzima opsežne operativno-taktičke i tehničke mjere i radnje u cilju utvrđivanja okolnosti i rasvjetljavanja događaja.

Ubijeni Edmond Mustafa

"U mjerama prvog zahvata, u službene prostorije policije dovedena je jedna osoba čiji je identitet poznat službenicima UP, a u odnosu na koje se vrše detaljne provjere zbog sumnje da je povezana ili se može dovesti u vezu s izvršenjem ovog krivičnog djela", saopšteno je iz Uprave policije.

Službenici Sektora za borbu protiv kriminala su sve raspoložive resurse stavili na raspolaganje Regionalnom centru bezbjednosti Jug u smislu ljudskih resursa i tehničke opreme u cilju sprovođenja izviđajnih mjera i radnji u pravcu dokazivanja i rasvjetljavanja ovog krivičnog djela.

Uviđajem će rukovoditi tužilac iz Višeg državnog tužilaštva u Podgorici.

#bar #CrnaGora #Pucnjava #Region #Ubistvo