Članak

ČETIRI BENDA ZA NAJLUĐU NOĆ

U ŠEHERU ŠPICA 'Sarajevska priča' obećava da će glavni grad BiH i ove godine biti regionalni centar dočeka Nove godine!

Laka, Bombaj štampa, Zabranjeno pušenje i Crvena jabuka obećali su dobru zabravu ispred Vječne vatre na dočeku Nove godine.

Četiri muzičke tačke i Zenit Đozić garantuju dobru zabavu u Sarajevu za Novu godinu

(Patria) - Građane Sarajeva ali i brojne goste večeras će na javnom dočeku u 2024. godinu uvesti četiri proslavljena sarajevska benda.

Laka, Bombaj štampa, Zabranjeno pušenje i Crvena jabuka obećali su dobru zabravu ispred Vječne vatre na dočeku Nove godine.

Osim muzičkog spektakla bit će organizovan i audio - vizelni događaj pod nazivom "Sarajevska priča", dok će za smijeh biti zadužen čovjek iz Nadrealista Zenit Đozić.

Rijeke turista su već u sedmici za nama preplavile glavni grad Bosne i Hercegovine, smještajni kapaciteti su puni, što garantuje da će i ove godine Sarajevo biti regionalni centar za dobru novogodišnju zabavu.

Novogodišnja proslava počet će koncertom Sarajevske filharmonije u Narodnom pozorištu u 19:30, dok će definitivno spektakl uslijediti u Titovoj ulici, gdje od 21 sat počinje program.

Da je novogodišnja atmosfera u Sarajevu na vrhuncu vidjelo se jučer, kada su iz gradske uprave objavljene fotografije centralnih ulica koje dokazuju da su turisti i ove godine pohrlili u prijestonicu BiH.

#Bombajštampa #BosnaiHercegovina #Crvenajabuka #javnidoček #Laka #NovaGodina #Sarajevo #Sarajevskapriča #ZabranjenoPušenje #ZenitĐozić #BiH