Članak

IGK KANADA

Poruka antibosanskoj koaliciji: Nemate šanse, vi ste gubitnici i završavate na smetljištu historije!

Istina i pravda su najbolja brana antibosanskom djelovanju i najbolja brana ponižavanju žrtava agresije i genocida.

(Patria) - Institut za istraživanje genocida Kanada (IGK) oglasio se saopštenjem nakon što su ulice najmanje tri bh. grada oblijepljene plakatima na kojima je prikazana karta Bosne i Hercegovine.

Na ovim plakatima teritorija Bosne i Hercegovine podijeljena je na dva dijela. Uz kartu stoji i tekst: "Podjela za koju se borimo", ispisan na latinici i ćirilici.

Iz IGK navode da je kontinuirana antibosanska kampanja osuđena od svih istinskih prijatelja ponosne države Bosne i Hercegovine. Bosanski narodi i građani ga preziru.

IGK poručuje antibosanskoj koaliciji - nemate šanse, vi ste gubitnici i završavate na smetljištu historije.

"Antibosanska politika koju zagovaraju protivnici države Bosne i Hercegovine mora biti odbačena i poražena, kako bi Bosna i Hercegovina mogla nastaviti svoj put ka euroatlantskim integracijama.

Protiv antibosanske koalicije treba se boriti svim demokratskim, posebno lobističkim sredstvima, dajući na znanje da se takva anticivilizacijska i antidržavna politika ne smije tolerisati, mora se javno odbaciti.

Istina i pravda su najbolja brana antibosanskom djelovanju i najbolja brana ponižavanju žrtava agresije i genocida", zaključili su iz IGK Kanada.

#AntibosanskaKoalicija #IGKKanada #Kanada #plakati #BiH