Članak

POZVALI NAVIJAČE DA SE UČLANE

Ispunjeni im zahtjevi: Horde zla vraćaju se na sjever

(Patria) - Neopozivom ostavkom sada već bivše direktorice Fudbalskog kluba Sarajevo ispunjen je i drugi uslov za povratak navijačke skupine Horde zla Sarajevo na domaće utakmice voljenog kluba nakon višemjesečnog bojkota istih, saopćeno je danas iz Udruženja navijača FKS - Horde zla.

"Razloge bojkota koji je sada i zvanično završen nećemo ponovo spominjati, uz nadu i očekivanje da se nikada više neće ponoviti da se na rukovodećim funkcijama našeg kluba nađu nekompetentne osobe koje svojim javnim nastupima narušavaju ugled i renome kluba i vrijeđaju njegove navijače.


Obzirom da je bojkot, pored odsustva sa domaćih utakmica, podrazumijevao i bojkot članstva u klubu, kao i bojkot fanshopa, ovim putem pozivamo SVE navijače Fudbalskog kluba Sarajevo da još koliko večeras putem web stranice kluba, te od sutra odlaskom u fanshop izvrše svoju osnovnu obavezu kao navijača, a to je učlanjenje u klub. Vrijeme je da se trenutna cifra od nešto više od 2000 članova bar utrostruči!

Naše voljeno Sarajevo igra svoju prvu domaću prvenstvenu utakmicu u nedjelju, 30.07.2023. godine sa početkom u 20:30h. Obaveza svih nas je da, bez obzira koju tribinu pohodili inače, taj dan svi budemo na sjevernoj tribini kako bi proslavili povratak i gromoglasnom podrškom nosili naš tim do prve ovosezonske pobjede", navodi se u pozivu.

#FKSarajevo #HordeZla #utakmica #Sport