Članak

Nikad više „očajna kućanica“: Eva Longoria presretna na medenom mjesecu

Iako Eva nije pomenula lokaciju, njene fotografije postavljene na Instagramu je otkrivaju. Vodopad se nalazi na Mauricijusu, a takođe je postavile fotografije iz Kambodže.

Poznata glumica Eva Longoria izgleda presretno na fotografijama sa medenog mjeseca sa svojim trećim suprugom koje je podijelila sa svojim obožavateljima, izvještava Hello magazine.

Glumica, za koju se vjeruje da je na medenom mjesecu u Kambodži, izvještava svojih 2.6 miliona fanova o svojim avanturama sa odmora.

Zvijezda je jednostavno označila fotografije sa „#honeymoon“ i podijelila prizore sa predivnih plaža i starih hramova. Na jednoj od fotografija, bivši lik iz „Očajnih kućanica“ skače u zrak u crno-bež bikiniju.

Nekoliko dana ranije, 41-godišnja glumica poklonila je fanovima još jedan pogled na destinaciju njenog medenog mjeseca, kada je postavila video u kome pliva u prelijepoj laguni. Izgledajući besprijekorno bez šminke, okrenula se prema kameri i kazala:

- OK, nisam namjeravala previše fotografirati jer sam na medenom mjesecu, ali vam moram ovo pokazati, ushićeno govori Eva pokazujući na kaskadni vodopad.

Iako Eva nije pomenula lokaciju, njene fotografije postavljene na Instagramu je otkrivaju. Vodopad se nalazi na Mauricijusu, a takođe je postavile fotografije iz Kambodže.

Par se vjenčao 21. maja na predivnoj ceremoniji u njihovom domu u Meksiku. Rekli su „da“ pred 80 najbližih prijatelja i familije, uključujući Dejvida i Viktoriju Bekam, Rikija Martina, Melani Grifit i druge.

Eva je izgledala predivno u bijeloj haljini koju je dizajnirala njena dobra prijateljica Viktorija Bekam, sa frizurom za koju je zaslužan holivudski stilist Ken Pejvz. Suprug Pepe je na sebi imao trodijelno sivo odijelo koje je za njega dizajnirao italijanski dizajner Brunello Kučineli.

Poduzetnik je zaprosio glumicu prošlog decembra u Dubajiu i to sa prstenom od rubina. Par se upoznao preko prijatelja 2013. godine, ali Eva se nije zaljubila na prvi pogled. Tek prilikom njihovog drugog susreta, osjetila je hemiju i „pjesmu anđela“, kaže se u izvještaju Hello magazina.

#Lifemagazin